Σαντορίνη: Προφυλακιστέος ο 25χρονος Βούλγαρος «φίλος» του Τάκη

Σαντορίνη: Προφυλακιστέος ο 25χρονος Βούλγαρος «φίλος» του Τάκη

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Σαντορίνη: Προφυλακιστέος ο 25χρονος Βούλγαρος «φίλος» του Τάκη
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο  25χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου μουσικού Τάκη Βαζακόπουλου από τη Σαντορίνη κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του στη Νάξο.

Όλα όσα ισχυρίστηκε ως φαίνεται δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς. Μάλιστα σύμφωνα με δικαστικές πηγές τα στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρωθεί εις βάρος του στη δικογραφία είναι αδιάσειστα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Την ίδια ώρα τραγικές είναι οι στιγμές που βιώνει η μητέρα του άτυχου νεαρού που ζει το δικό της Γολγοθά μετά το φρικτό τέλος της ζωής του παιδιού της.

Ζητά απονομή Δικαιοσύνης και ελπίζει να μάθει επιτέλους την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την υπόθεση αυτή που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Μόνη της όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να βρει δύναμη να σταθεί στα πόδια της και το μόνο που μπορεί πια να αποζητά είναι η δικαίωση της μνήμης του παιδιού της.
Κλείσιμο

Ένα ακόμη τραγικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή σε κάθε περίπτωση είναι ο πατέρας του άτυχου νεαρού που όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να μαζέψει τα συναισθηματικά του κομμάτια και να συνειδητοποιήσει το φρικτό τέλος της ζωής του γιου του.

Ένας πατέρας που λόγω του χωρισμού του με τη σύζυγο και μητέρα του Τάκη βρέθηκε σε ένα άλλο νησί μακριά από την οικογένειά του.


Όταν ακόμη η αστυνομία έκανε έρευνες είχε απευθυνθεί και σε εκείνον διότι υπήρχε το σενάριο να είχε βρει καταφύγιο στον πατέρα του ο τότε αγνοούμενος νεαρός αλλά εκείνος τους ενημέρωσε ότι είχε να δει το γιο του πολλά χρόνια από τότε που ήταν πολύ μικρός μια και ο χωρισμός του με τη γυναίκα του τον είχαν οδηγήσει σε άλλο νησί μακριά από το παιδί του.  


Το protothema.gr επικοινώνησε μαζί του και εκείνος αρκέστηκε να πει με παράπονο πως κανείς δεν αναρωτήθηκε όλο αυτό το διάστημα πως είναι η δική του ζωή μετά το χαμό του γιου του. «Δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να πω εγώ. Και γιατί τώρα; Είκοσι μήνες πριν έψαξε κανείς να με βρει, να μάθει το πώς είμαι;;;». Τα λόγια του βυθισμένα σε πικρούς τόνους βαθιάς θλίψης για την πιο δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το χαμό του γιου του.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η μητέρα, ο αδελφός και η θεία του δολοφονηθέντος Παναγιώτη Βαζακόπουλου, συνοδευόμενοι από το Δικηγόρο Αθηνών Αλέξιο Κούγια εμφανίζονται ενώπιον της Τακτικής Ανακρίτριας Νάξου και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Νάξου, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του Ιβάν Μίτεβ και των αγνώστων συνεργών του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν τη ζωή του άτυχου παιδιού. Ο γνωστός ποινικολόγος που στέκεται στο πλευρό της οικογένειας και οι συγγενείς του θύματος θα λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και ακολούθως θα αποφασιστεί ποιες πρόσθετες ακόμη ανακριτικές πράξεις θα ζητηθεί να γίνουν από την Ανακριτή, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης