Έως και τις 28 Μαρτίου θα απέχουν των καθηκόντων τους οι δικηγόροι

Έως και τις 28 Μαρτίου θα απέχουν των καθηκόντων τους οι δικηγόροι

Με ηλεκτρονική ψηφοφορία κατά την διάρκεια της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης θα καθοριστεί η περαιτέρω στάση του δικηγορικού σώματος 

Έως και τις 28 Μαρτίου θα απέχουν των καθηκόντων τους οι δικηγόροι
Γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσουν οι δικηγόροι της Αθήνας την προσεχή Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 (1 μ.μ.) στο κλειστό Γυμναστήριο του Σπόρτινγκ (Πατήσια) για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης και στην συνέχεια θα στίσουν ηλεκτρονική κάλπη προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση του δικηγορικού σώματος.

Ειδικότερα, σήμερα το βράδυ συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, υπό τη προεδρία του προέδρου του Βασίλη Αλεξανδρή, και επικύρωσε την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, για συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016.

Παράλληλα, στο τραπέζι του Διοικητικού Συμβουλίου τέθηκαν επίσης εκτενώς θέματα σχετικά με την επικείμενη γενική συνέλευση των μελών του ΔΣΑ η οποία θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη 22 Μαρτίου 2016.

Κατά την επίμαχη γενική συνέλευση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση των δικηγόρων για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις νεότερες εξελίξεις που τυχόν προκύψουν έως τότε.

Τέλος, αποφασίστηκε μετά τις τοποθετήσεις των δικηγόρων κατά τη Γενική Συνέλευση, να πραγματοποιηθεί κωδικοποίηση των προτάσεων που θα κατατεθούν και να διεξαχθεί ψηφοφορία επ΄ αυτών με ηλεκτρονικά μέσα,   σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τον Κώδικα Δικηγόρων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης