«Ζόρικος» αποδείχθηκε για τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 31χρονος που τους επιτέθηκε χειροδικώντας εναντίον τους
Μάνος Τσαγκαράκης
«Ζόρικος» αποδείχθηκε για τους αστυνομικούς της Ασφαλείας
και της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 31χρονος που τους επιτέθηκε χειροδικώντας εναντίον τους, ενώ παράλληλα τους εξύβριζε και τους απειλούσε, επειδή πήγαν για έρευνα στο σπίτι του στα Καλύβια Αιτωλοακαρνανίας.
Ο «νταής» ύποπτος ακινητοποιήθηκε με χειροπέδες και κατά την έρευνα στην κατοικία του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια και κατασχέθηκε. Στην προανάκριση που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος μαζί με τον 33χρονο αδελφό του είχαν κλέψει στις 11 Φεβρουαρίου ένα φορτηγό, το οποίο βρέθηκε δυο ημέρες αργότερα στην περιοχή και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Ο 31χρονος συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, αντίσταση, απειλή και εξύβριση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε τις αντίστοιχες διώξεις. Όμως, σε βάρος του και σε βάρος του 33χρονου αδελφού του, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε και δικογραφία για κλοπή.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη