Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες που προμήθευαν κοκαΐνη σε διάσημους

Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες που προμήθευαν κοκαΐνη σε διάσημους

Μετά από μια γιγαντιαία επιχείρηση που κράτησε πάνω από έναν χρόνο, συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και πέντε Αλβανοί - Αναζητούνται δύο ακόμα Έλληνες, ανάμεσά τους και ένας ιδιοκτήτης πολυτελούς ρεστοράν στο Κολωνάκι - Οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλο βάρος στις ατζέντες και στο πελατολόγιο του κυκλώματος


Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες που προμήθευαν κοκαΐνη σε διάσημους
Τα δύο μεγάλα κυκλώματα που έριχναν κοκαΐνη σε Κολωνάκι, βόρεια και νότια προάστια, κατάφεραν να «σπάσουν» οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών με μία γιγαντιαία επιχείρηση που κράτησε πάνω από έναν χρόνο. Συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και πέντε Αλβανοί, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα Έλληνες, ανάμεσά τους και ένας ιδιοκτήτης πολυτελούς ρεστοράν στο Κολωνάκι. Μάλιστα, οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εκτιμούν πως οι εγκέφαλοι των συμμοριών ξέπλεναν ένα μέρος των τεράστιων κερδών από τα ναρκωτικά επενδύοντας σε νυχτερινά κέντρα.

Οι έρευνες της αστυνομίας
είναι σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 κιλά χασίς, 150 γραμμάρια κόκας, υδροπονική κάνναβη και ποσότητες μεθαμφεταμίνης. Αξίζει να τονισθεί ότι οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλο βάρος στις ατζέντες και στο πελατολόγιο του κυκλώματος.

Πηγή της Ασφάλειας μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι αντιμέτωποι με το νόμο θα βρεθούν και επώνυμοι. Στη δικογραφία υπάρχουν δεκάδες συνομιλίες στις οποίες επώνυμοι Αθηναίοι και γνωστά ονόματα της σόου μπιζ παραγγέλνουν ναρκωτικά από τις δύο συμμορίες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης