Επιχειρηματικό πνεύμα φαίνεται πως είχε ένας 32χρονος Αλβανός που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Από τη μια... αποταμίευε τα σημαντικά κέρδη του από την πώληση των ναρκωτικών κι από την άλλη τα... επένδυε αγοράζοντας χρυσές λίρες!
Τα ευρήματα από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών όταν συνέλαβαν το νεαρό αλλοδαπό σε ένα σημείο της πόλης, όπου αναζητούσε την πελατεία του με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τους έκαναν να... τρίβουν τα μάτια τους από την έκπληξη! Μόνο πάνω του, ο 32χρονος είχε 695 ευρώ και 3.000 αλβανικά λέκε και τρία κινητά, ενώ ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε 52,8 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε.
Τα πλούσια έσοδα του νεαρού διακινητή αποκαλύφθηκαν όταν ερευνήθηκε το σπίτι του, όπου έκρυβε άλλο 1,3 γραμμάριο ηρωίνης σε σκόνη και ένα γυάλινο φιαλίδιο με μεθαδόνη βάρους 382 γραμμαρίων. Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι όταν βρήκαν στα συρτάρια του σπιτιού 27.780 ευρώ και 96 χρυσές λίρες (!), τα οποία φυσικά κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις ναρκωτικών! Ο Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.