Θρίλερ με το θάνατο 20χρονου τραγουδιστή στην Καλλιθέα

Θρίλερ με το θάνατο 20χρονου τραγουδιστή στην Καλλιθέα

Αν και οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι ο νεαρός καλλιτέχνης έβαλε τέλος στη ζωή του, η μητέρα του είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Θρίλερ με το θάνατο 20χρονου τραγουδιστή στην Καλλιθέα
Αυτοκτονία ή δολοφονία; Ένα ερώτημα που μετατρέπει τον θάνατο του 20χρονου έλληνα τραγουδιστή σε ένα τρομακτικό θρίλερ με απρόβλεπτες και αγωνιώδεις εξελίξεις.

Αν και οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι ο 20χρονος καλλιτέχνης... έγραψε ο ίδιος το φινάλε της ζωής του, η μητέρα του θύματος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και κινεί «γη και ουρανό», προκειμένου να εντοπίσει τους δολοφόνους του παιδιού της.

«Το παιδί μου είτε γνώριζε κάτι που δεν έπρεπε ή το εκβίαζαν. Δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ευτυχισμένο. Τα πήγαινε πολύ καλά στο πανεπιστήμιο και τα Χριστούγεννα θα ερχόταν στις Σέρρες για να περνάγαμε μαζί τις γιορτές. Τον γιο μου τον σκότωσαν. Θα βρω τους δολοφόνους», λέει με τρεμάμενη φωνή στο protothema.gr ,η μητέρα του 20χρονου τραγουδιστή, Μαγδαλένα.

Κλείσιμο


Η απίστευτη ιστορία που κόβει την ανάσα και σκορπά ρίγη ανατριχίλας ξεκίνησε το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου, καθώς τότε τοποθετείται χρονικά ο θάνατος του Ρ. Θ από τους ιατροδικαστές.

Το άψυχο κορμί του, το αντίκρισε για πρώτη φορά μια γειτόνισσά του στην Καλλιθέα η οποία το είδε να κείτεται στο μπαλκόνι του σπιτιού του το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Αμέσως η γυναίκα έντρομη ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, όπου έμενε ο νεαρός τραγουδιστής και φοιτητής του Παντείου.

Ο διαχειριστής κάλεσε την αστυνομία και στο διαμέρισμα που συχνά πλημμύριζε από τις νότες και τραγούδια του νεαρού καλλιτέχνη έσπευσαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίοι αφού ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο, αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 20χρονος κρεμάστηκε δένοντας την άκρη ενός σχοινιού στο κλιματιστικό και την άλλη κάνοντας την θηλιά, την έσφιξε στο λαιμό του.

Οι συγγενείς του 20χρονου τραγουδιστή με το που ενημερώθηκαν για το περιστατικό ταξίδεψαν σε χρόνο ρεκόρ από τις Σέρρες στην Αθήνα. Οσο κι αν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους πείσουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία κανένας τους δεν τους πίστεψε. Ολοι τους μιλούν για εγκληματική ενέργεια και ειδικότερα η μητέρα του νεαρού, Μαγδαλένα. '

«Ο γιος μου ήταν ένα παιδί που συνέχεια προσπάθουσε να προσφέρει σε όλους. Στους φίλους του, στους συμφοιτητές του, ακόμα και σε απλούς γνωστούς. Το παιδί μου βρέθηκε ακουμπισμένο στον τοίχο, δεν είχε περασμένη θηλιά στο λαιμό του. Είναι εγκληματική ενέργεια. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Συλλέγω στοιχεία και έχω συγκεντρώσει αρκετά. Το μόνο που θέλω είναι να δικαιωθεί το παιδί μου», αναφέρει στο protothema.gr, η μητέρα του Ρ. Θ.

Η σελίδα του 20χρονου τραγουδιστή στο facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης και πένθους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξίδεψαν μέχρι τις Σέρρες προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον αγαπημένο τους φίλο στην τελευταία του κατοικία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης