Κεφαλονιά: Ο Deco μύρισε το χασίς στον σταθμό του ΚΤΕΛ!

Κεφαλονιά: Ο Deco μύρισε το χασίς στον σταθμό του ΚΤΕΛ!

Αστυνομικός σκύλος έκανε το καθήκον του και οι αστυνομικοί που έστησαν καρτέρι, έπιασαν έναν 34χρονο μόλις αυτός παρέλαβε το πακέτο που είχε μέσα 19,8 γραμμάρια ακατέργαστης υδροπονικής κάνναβης (skunk)

Κεφαλονιά: Ο Deco μύρισε το χασίς στον σταθμό του ΚΤΕΛ!
Ο σκύλος που έκανε βόλτες μέσα στο σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας, δεν ανήκε σε κάποιον επιβάτη αλλά ήταν... αστυνομικός σε ώρα υπηρεσίας και μαζί με τον εκπαιδευτή του μύριζε τα ασυνόδευτα δέματα καθώς υπήρχαν πληροφορίες για μεταφορά ναρκωτικών.

Όταν τα αλάνθαστα ρουθούνια του εκπαιδευμένου Deco «σημάδεψαν» ένα από τα δέματα, η δουλειά του είχε τελειώσει και οι άνδρες της Ασφαλείας Αργοστολίου έστησαν την παγίδα τους για να πιάσουν επ' αυτοφώρω τον παραλήπτη. Ο 34χρονος που εμφανίστηκε λίγες ώρες αργότερα, έπεσε στα χέρια τους μόλις παρέλαβε το πακέτο που είχε μέσα 19,8 γραμμάρια ακατέργαστης υδροπονικής κάνναβης (skunk).

Στο σπίτι του νεαρού Έλληνα, βρέθηκαν διάφορα σύνεργα για την χρήση ναρκωτικών, αλλά και 1.450 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση άλλων ποσοτήτων. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του αποστολέα του δέματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης