Χανιά: Νεαρή διακινούσε ηρωίνη και άγνωστο ναρκωτικό

Χανιά: Νεαρή διακινούσε ηρωίνη και άγνωστο ναρκωτικό

Μια νάιλον σακούλα έκοβε σε μικρά κομμάτια με τα οποία συσκεύαζε τα ναρκωτικά που διακινούσε σε τοξικομανείς των Χανίων μια 31χρονη Ελληνίδα

Χανιά: Νεαρή διακινούσε ηρωίνη και άγνωστο ναρκωτικό
Μια νάιλον σακούλα έκοβε σε μικρά κομμάτια με τα οποία συσκεύαζε τα ναρκωτικά που διακινούσε σε τοξικομανείς των Χανίων μια 31χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε στην κατοχή της σημαντική ποσότητα ηρωίνης, αλλά και χάπια άγνωστης χημικής σύστασης που εστάλησαν για ανάλυση.

Η νεαρή γυναίκα είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι, μόλις διασταύρωσαν τη διεύθυνσή της, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της. Στο εσωτερικό βρήκαν τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν διέθετε ιατρική συνταγή και  14 στρογγυλά δισκία χωρίς συσκευασία που εξετάζεται αν είναι φαρμακευτικά σκευάσματα ή μεθαμφεταμίνες.

Ακόμη, στο σπίτι βρέθηκαν κομμάτια της νάιλον σακούλας και άλλα σύνεργα για την κοπή και την συσκευασία ναρκωτικών με εμφανή ίχνη ηρωίνης και 330 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την αγοραπωλησία του παράνομου εμπορεύματος, Η 31χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης