Θερμή υποδοχή Γεωργιάδη στη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων

Θερμή υποδοχή Γεωργιάδη στη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια και να σας πετάξουν στο δρόμο», δήλωσε εν μέσω επευφημιών ο πρώην υπουργός

Θερμή υποδοχή Γεωργιάδη στη συγκέντρωση των μεταλλωρύχων
Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι συγκεντρωμένοι μεταλλωρύχοι στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος λίγο μετά τις 12:30 έδωσε το παρών στη συγκέντρωση τους έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Οι μεταλλωρύχοι χειροκρότησαν τον πρώην υπουργό και έσπευσαν να του μιλήσουν. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια και να σας πετάξουν στο δρόμο», δήλωσε εν μέσω επευφημιών ο πρώην υπουργός. 

«Αυτή η κυβέρνηση, δήθεν αριστερή, που δήθεν ενδιαφέρεται για τον εργάτη θα σας αφήσει ανέργους. Πάμε τώρα στον υπουργό», συμπλήρωσε.     

Κλείσιμο
Ο κ. Γεωργιάδης αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους συγκεντρωμένους, ανέβηκε στο υπουργείο όπου βρίσκόταν και αντιπροσωπεία των μεταλλωρύχων, ωστόσο δεν έγιναν δεχτοί απο τον κ. Λαφαζάνη. 

«Αφού μας άφησαν να περιμένουμε 25 λεπτά μας είπαν ότι δεν μπορεί να μας μιλήσει ο υπουργός γιατί δεν έχει ακόμα τίποτα να μας πει. Αυτό για να καταλάβει ο κόσμος που έχει μπλέξει  η χώρα», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης αφού κατέβηκε από το υπουργείο. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να κλείσουν αυτή την επιχείρηση και να μείνει τόσος κόσμος στο δρόμο» σημείωσε. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης