Ο πατέρας του άτυχου στρατιώτη Τάσου Μεζάλα ξεσπά στην κάμερα

Ο πατέρας του άτυχου στρατιώτη Τάσου Μεζάλα ξεσπά στην κάμερα

«Δεν έχω πια ζωή χωρίς το παιδί μου, τον Τάσο μου, στα μάτια του εγγονού μου βλέπω εκείνον και έτσι συνεχίζω απλά να ζω» - «Μας γύρισε την πλάτη το Κράτος, ούτε για συλλυπητήρια δεν πήρε κανείς»

Ο πατέρας του άτυχου στρατιώτη Τάσου Μεζάλα ξεσπά στην κάμερα
«Πρέπει να βρω δύναμη και να κάνω κουράγιο όχι για τη δική μου τη ζωή αλλά για τη ζωή του παιδιού που ο γιος μου άφησε πίσω».

Είναι λόγια σπαραχτικά, συγκινητικά, αληθινά.

Είναι τα λόγια του Δημήτρη Μεζάλα του πατέρα του άτυχου 34χρονου στρατιώτη Αναστάσιου Μεζάλα που πριν από 14 ημέρες έφυγε από τη ζωή με ένα φρικτό τρόπο μετά από έκρηξη όλμου σε στρατόπεδο του Βόλου.

Κλείσιμο
Ένας χαμός που βύθισε σε πένθος βαρύ το σπίτι του κ. Μεζάλα ο οποίος 4 μήνες πριν είχε χάσει και τη σύζυγό του.

Δημήτρης Μεζάλας




Ο κ. Δημήτρης παραδέχεται ότι η ζωή του πια δεν έχει καμία σημασία και πως το μόνο πράγμα που τον κρατά είναι το εγγόνι του, στο οποίο και έχει αφοσιωθεί. Εκείνος θα είναι που θα πρέπει να φανεί και παππούς και πατέρας για το μικρό εκείνο πλάσμα που όπως ο ίδιος λέει δε θα φωνάξει ποτέ τη λέξη πατέρα και δε θα γνωρίσει το αξιολάτρευτο αυτό παιδί, το δικό του κομμάτι, τη μισή δική του ζωή που χάθηκε όταν εκείνος ξεψύχησε, το γιο του.



Καταγγέλλει πως όλοι του γύρισαν την πλάτη και σημειώνει πως η Πολιτεία, το Κράτος είναι απόντες ακόμη και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις.

«Ούτε για συλλυπητήρια μας πήραν, ούτε για το τυπικό του θέματος. Εγώ δε σταματώ εδώ, θα διεκδικήσω αποζημίωση για το χαμό του γιου μου, όχι για μένα τι να τα κάνω τα χρήματα αλλά μη ξεχνά κανείς ότι πίσω έχει μείνει ένα παιδί που τόσο άδικα και πρόωρα στερείται τον πατέρα του. Δε θα το αφήσω αυτό έτσι, θα παλέψω με όσα μέσα έχω και με όλες μου τις δυνάμεις», καταλήγει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Ο πατέρας του άτυχου στρατιώτη με το δημοσιογράφο Στρατή Λιμνιό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης