Αγρίνιο: Τσακώθηκαν και της ... «γάζωσε» το σπίτι!
Το σοβαρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο 30χρονος άνδρας συνάντησε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της και άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί, με εκείνη να απαντά αναλόγως
Ένα ολόκληρο χωριό, τα Τριαντέικα της δημοτικής ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις απρόβλεπτες διαστάσεις που πήρε ο διαπληκτισμός ενός άνδρα και μιας γυναίκας οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ιδιοκτησιακές διαφορές.
Το σοβαρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο 30χρονος άνδρας συνάντησε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της και άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί, με εκείνη να απαντά αναλόγως.
Ξαφνικά, όμως, ο άνδρας άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε με αυτό στον αέρα για να την εκφοβίσει, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να προκαλεί ζημιές στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της!
Τρέμοντας μήπως υπάρξουν θύματα από τον έντονο καυγά, οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και μετά από λίγο κατέφθασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν τον 30χρονο για εξύβριση, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.