Αγρίνιο: Τσακώθηκαν και της ... «γάζωσε» το σπίτι!

Αγρίνιο: Τσακώθηκαν και της ... «γάζωσε» το σπίτι!

Το σοβαρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο 30χρονος άνδρας συνάντησε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της και άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί, με εκείνη να απαντά αναλόγως

Αγρίνιο: Τσακώθηκαν και της ... «γάζωσε» το σπίτι!
Ένα ολόκληρο χωριό, τα Τριαντέικα της δημοτικής ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις απρόβλεπτες διαστάσεις που πήρε ο διαπληκτισμός ενός άνδρα και μιας γυναίκας οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ιδιοκτησιακές διαφορές.

Το σοβαρό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο 30χρονος άνδρας συνάντησε τη γυναίκα έξω από το σπίτι της και άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί, με εκείνη να απαντά αναλόγως.

Ξαφνικά, όμως, ο άνδρας άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε με αυτό στον αέρα για να την εκφοβίσει, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να προκαλεί ζημιές στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού της!

Κλείσιμο
Τρέμοντας μήπως υπάρξουν θύματα από τον έντονο καυγά, οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και μετά από λίγο κατέφθασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που συνέλαβαν τον 30χρονο για εξύβριση, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το όπλο του κατασχέθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης