Μπουτάρης: Καταδικασμένη η Θεσσαλονίκη να έχει από μία ομάδα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ

Μπουτάρης: Καταδικασμένη η Θεσσαλονίκη να έχει από μία ομάδα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ

«Να αξιοποιήσουμε για τη φύλαξη εθελοντικά μέλη των ΚΑΠΗ. Δύο-δύο ή τρεις-τρείς θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς "μαζέψτε τα και φύγετε αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα"», πρότεινε ο Γιάννης Μπουτάρης


Μπουτάρης: Καταδικασμένη η Θεσσαλονίκη να έχει από μία ομάδα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ
Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι ζει για να προκαλεί αντιδράσεις καταθέτοντας προτάσεις άλλοτε ριζοσπαστικές, άλλοτε προκλητικές και άλλοτε απλά ασυνήθηιστες.

Έτσι δεν θα πρέπει να ξενίζει κανένα η τελευταία πρόταση που κατέθεσε μέσω συνέντευξής του στα ΝΕΑ αναφερόμενος στη μάχη κατά των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ προβλέπει «τάγματα εφόδου» από ηλικιωμένους για να διώχθουν ναρκομανείς από παιδικές χαρές και πάρκα.

Το σκεπτικό του δημάρχου Θεσσαλονίκης είναι απλό: Αφού υπάρχουν ηλικιωμένοι καλά στην υγεία τους στα ΚΑΠΗ που θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία, τι καλύτερο από το να τους χρησιμοποιήσουμε για τη φύλαξη παιδικών χαρών ή πλατειών. «Η σκέψη μας είναι να αξιοποιήσουμε για τη φύλαξη εθελοντικά μέλη των ΚΑΠΗ. Δύο-δύο ή τρεις-τρείς θα περπατούν και θα λένε στους ναρκομανείς "μαζέψτε τα και φύγετε αλλιώς παίρνω την αστυνομία τώρα"». Διευκρινίζει, δε, ότι η πρόταση θα απευθύνεται σε «ενεργητικά» άτομα. «Δεν θα ήθελα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλα δυστυχώς η πολύ αυξημένη παραβατικότητα μας αναγκάζει» συμπληρώνει.

Κι αν αυτή η πρόταση είναι ασυνήθιστη, η δεύτερη πρόταση που καταθέτει ο κ. Μπουτάρης είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει νέο γύρο έντασης με τους οπαδούς ομάδων  όπως ο Άρης, οι οποίοι πρόσφατα τον αποδοκίμασαν στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. 

«Η Θεσσαλονίκη είναι καταδικασμένη να έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου, τον ΠΑΟΚ που έχει το λαό, μια ομάδα μπάσκετ τον Άρη και μια ομάδα βόλεϊ, τον Ηρακλή στην εθνική κατηγορία» δηλώνει ο Γιάννης Μπουτάρης και προσθέτει: «Θες να φωνάξεις Άρης, ΠΑΟΚ ή Ήρακλης; Πήγαινε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, στα φυτώρια. Ολόκληρο Μιλάνο έχει δύο ομάδες».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης