Θεσσαλονίκη: Ένταση και προσαγωγές στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο
Διαδηλωτές έβαλαν φωτιές σε κάδους με τους αστυνομικούς να απαντούν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
UPD:
Ένταση επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο με διαδηλωτές να βάζουν φωτιές σε κάδους στην οδό Εγνατία .
Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα κάνοντας χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και προσαγωγές. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Οι περισσότεροι από 2.000 διαδηλωτές ξεκίνησαν από την Καμάρα και κατευθύνονται δυτικά της Εγνατίας.
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας έχουν ληφθεί στην περιοχή γύρω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»