Ηράκλειο: Σφήνωσε σε τοίχους και τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική
Ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να μετακινηθεί, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε ο κίνδυνος ακόμα και να πέσει σε κενό 5 μέτρων
Ένα πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας, στην προσπάθεια του να πιάσει κάποιο αντικείμενο βρέθηκε, άγνωστο πώς, σφηνωμένος σε σημείο όπου σχεδόν εφάπτονται δύο τοίχοι
Ο άτυχος άνδρας δεν μπορούσε να μετακινηθεί, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε ο κίνδυνος ακόμα και να πέσει σε κενό 5 μέτρων.
Η σειρά Nature’s Promise, αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος, συνδυάζει ποιότητα, φυσικά συστατικά και πλούσια γεύση, με περισσότερες από 140 επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας.