Βίντεο: Συγκέντρωση χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ

Βίντεο: Συγκέντρωση χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ

Όσο περνάει η ώρα στην περιοχή εμφανίζονται περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν καταλάβει το πεζοδρόμιο απέναντι από τη ΓΑΔΑ, με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας να παραμένει σε κυκλοφορία

Την πρόσβαση επιθεωρητών στο πυρηνικό του πρόγραμμά απέρριψε το Ισραήλ
Βίντεο: Συγκέντρωση χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ
«Μουδιασμένοι» από τις ραγδαίες εξελίξεις είναι βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής, όσοι δεν έχουν συλληφθεί, που προσπαθούν να πληροφορηθούν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο επίσημο site του κόμματος, γίνεται λόγος «πρωτοφανή απόφαση», ενώ εξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), συγκεντρώνονται, την τελευταία ώρα, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και στελέχη της οποίας, συλλαμβάνονται από νωρίς το πρωί με εισαγγελικό πόρισμα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Κλείσιμο
Όσο περνάει η ώρα στην περιοχή εμφανίζονται περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν καταλάβει το πεζοδρόμιο απέναντι από τη ΓΑΔΑ, με τη λεωφόρο Αλεξάνδρας να παραμένει σε κυκλοφορία. Η κορδέλα, που έχει τοποθετηθεί μπροστά στο κτίριο της Διεύθυνσης, κρατά τους συγκεντρωμένους σε απόσταση ασφαλείας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής : «Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές και περίπου τριάντα στελέχη έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για "εγκληματική οργάνωση". Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης