Ομολογία - σοκ του 13χρονου θείου: Έπνιξα τα ανίψια μου από ζήλια!

Ομολογία - σοκ του 13χρονου θείου: Έπνιξα τα ανίψια μου από ζήλια!

Τον πρόδωσε το πουκάμισό του που βρέθηκε μαζί με τα άτυχα παιδιά - Τραβούσαν το πουκάμισο του δολοφόνου θείου τους για να σωθούν

Ομολογία - σοκ του 13χρονου θείου: Έπνιξα τα ανίψια μου από ζήλια!
Η ζήλια ήταν το κίνητρο του 13χρονου Βούλγαρου που έσπρωξε τα δύο ανίψια του στο αρδευτικό κανάλι στο Στρέφι, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αριστείδης Ανδρικόπουλος πριν από λίγα λεπτά, ενημερώνοντας σχετικά με την τραγική υπόθεση του πνιγμού των δύο ανήλικων παιδιών.

O κ. Ανδρικόπουλος δήλωσε ότι ο 13χρονος αδελφός της μητέρας των παιδιών ομολόγησε την εγκληματική του πράξη ισχυριζόμενος ότι κίνητρό του ήταν η ζήλια, η οποία πήγαζε από τη συμπεριφορά των γονιών των παιδιών προς το πρόσωπό του.

Κλείσιμο
Η αστυνομία οδηγήθηκε στην εξιχνίαση της υπόθεσης από το πουκάμισο που βρέθηκε κοντά στο πτώμα του ενός παιδιού, το οποίο παραδέχθηκε ότι ήταν δικό του.

Μάλιστα, ο 13χρονος ομολόγησε την πράξη του στον πατέρα του το βράδυ της Πέμπτης.

Για το αν θα διωχθεί ποινικά και αυτός, ο κ.Ανδρικόπουλος απάντησε ότι είναι αρμοδιότητα του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα παιδιά στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την πτώση στο κανάλι, προσπάθησαν να πιαστούν από το πουκάμισο που είχε στη μέση του ο 13χρονος για να σωθούν, με αποτέλεσμα να το πάρουν μαζί τους πέφτοντας στο κανάλι.

Ο εντοπισμός του πουκαμίσου από την αστυνομία οδήγησε τις έρευνες στη συνταρακτική αποκάλυψη της δολοφονίας των παιδιών.








Διαβάστε περισσότερα στο patrisnews.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης