Τραγικό δυστύχημα στο Μεσολόγγι, με θύμα μια εργαζόμενη σε κρεοπωλείο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.
Η άτυχη γυναίκα από την Αλβανία, ηλικίας περίπου 50 χρονών, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πήγε να καθαρίσει μηχανή που κόβει κρέας και εκτιμάται ότι πιάστηκαν τα μαλλιά της με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.
Η τραγωδία φέρεται να συνέβη μπροστά στα μάτια της κόρης του θύματος, η οποία άρχισε να ουρλιάζει. Μητέρα και κόρη φέρονται να εργάζονταν μαζί στην καθαριότητα καταστημάτων.
Στο σημείο μετέβη η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει την άτυχη γυναίκα.
Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την κόρη της και τον 10χρονο γιο της, τα τελευταία δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον άντρα της.
«Ήταν πολύ καλή κοπέλα, δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί με την κόρη της καθαρίζοντας μαγαζιά, για να τα βγάλουν πέρα», δήλωσε στο protothema.gr άτομο που τη γνώριζε και έμεναν στην ίδια γειτονιά.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.