«Μου έλεγε δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό» - Συγκινεί η σύντροφος του υποσμηναγού Τουρούτσικα

«Μου έλεγε δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό» - Συγκινεί η σύντροφος του υποσμηναγού Τουρούτσικα

«Ήταν το στήριγμα μου», δηλώνει η σύντροφος του αδικοχαμένου 29χρονου συγκυβερνήτη του MF4-E Phantom II

kideia-yposminagou-touroutsika
Στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας είπαν το τελευταίο αντίο στον Υποσμηναγό (I) Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα η οικογένεια και οι φίλοι του. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η σύντροφος του 29χρονου συγκυβερνήτη του F4-E Phantom II. Λίγο πριν την νεκρώσιμη ακολουθία, η Ζωή, η σύντροφός του μίλησε στο Star προκαλώντας ρίγη συγκίνησης με όσα είπε. 

«Ό,τι και να πω είναι λίγο, ήταν το στήριγμά μου, ήταν φίλος μου. Το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια. Πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος. Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός. Αν είχε αντίθετη γνώμη πάντα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο για να μου περάσει το νόημα που ήθελε. Λειτουργούσε ως ‘’ένα’’, δεν έβλεπε ποτέ τον καθένα μας σαν μονάδα, μας έβλεπε μαζί και να σχεδιάζουμε πράγματα». 

Αναφερόμενη στο πως γνωρίστηκαν είπε τα εξής: «Μέσω κοινών γνωστών γνωριστήκαμε. Εγώ είμαι φαρμακοποιός, δούλευα σε ένα φαρμακείο και ήταν ο άντρας της συναδέλφου στην Ανδραβίδα συνάδελφος του Μάριου και έτσι έγινε. Ο Μάριος ήταν ένας άνθρωπος που δε μιλούσε συχνά για τη δουλειά του, δεν τον ενδιέφερε να προβληθεί. Ήταν πιο αποστασιοποιημένος από αυτό το θέμα, από το να προβάλλει το επάγγελμά του. Με ενδιέφερε η ψυχή του και το ενδιαφέρον που έδειχνε για εμένα με οποιονδήποτε τρόπο. Θυμάμαι που ερχόταν στο σπίτι και μου έλεγε ‘’κοριτσάκι μου’’, που κοιμόμασταν μαζί το βράδυ. Με καθησύχαζε για όλα, μου έλεγε ''δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό''. Σε όλες τις δυσκολίες ήταν εκεί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq806wey2ctl)

«Είχε συναίσθηση του κινδύνου, ήταν πολύ συνειδητοποιημένος από τη Σχολή, όμως αυτό δεν ήθελε να το εκφράζει και να μας τρομάζει εμάς τους δικούς του. Μας καθησύχαζε πάντα, μας έλεγε εγώ δε θα πάθω κάτι, είμαι δυνατός. Ωστόσο ο τρόπος που μας διαχειριζόταν όλους, και εμένα κάθε πρωί με ξυπνούσε με χάιδευε με φιλούσε, ακόμα και να έφευγε έξι η ώρα το πρωί. Ο τρόπος του έδειχνε πως είχε συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει κάθε μέρα», τόνισε ακόμη η Ζωή.



Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βγάζει έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - «Αύριο οι τελικές απαντήσεις για τον πιθανό χιονιά της Κυριακής»

Μητσοτάκης στο υπουργικό: Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει από τη Βουλή και προσχωρεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα

O πρώην σύζυγος σφάζει με το... γάντι τη Λετίθια της Ισπανίας: «Tυπική femme fatale»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης