Πτώση Phantom F-4: «Για τον Μάριο υπήρχε μόνο το εμείς» - Ο σπαρακτικός επικήδειος του πατέρα του Τουρούτσικα

Πτώση Phantom F-4: «Για τον Μάριο υπήρχε μόνο το εμείς» - Ο σπαρακτικός επικήδειος του πατέρα του Τουρούτσικα

«Μου έλεγε η Ελλάδα δεν χρωστάει, εγώ της χρωστάω» - Μεγάλη συγκίνηση στο τελευταίο αντίο του 29χρονου υποσμηναγού

epikeidios_filou_patera_xr
«Λύγισε» εκφωνώντας τον επικήδειο λόγο ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της περασμένης Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4.

Φανερά καταβεβλημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας του υποσμηναγού, Κώστας, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο για τον γιο του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq7yocsh07ld)


«Πώς ένα άτομο εγωιστής και αθυρόστομος πολλές φορές και ίσως όχι δίκαιος μπόρσε και γέννησε ένα παιδί σαν τον Μάριο; Ως φαρμακοποιός με λίγες επιστημονμικές πιστεύω ότι ήταν ένα λάθος από το RNA προς το DNA και το καλυτέρευσε, άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω» ξεκίνησε ο πατέρας του υποσμηναγού.

«Ο Μάριος σαν νέος άνθρωπος είχε καταφέρει να πετύχει κάτι πολύ δύσκολο που δεν γίνεται από τους περισσότερους από εμάς, να εκμηδενίσει το εγώ του. Το είχε σβήσει από το λεξιλόγιό του. Υπήρχε μόνο το εσείς» συνέχισε στα λίγα λόγια που, όπως είπε, έγραψε το βράδυ της Τετάρτης.

«Δεν ήθελε να πηγαίνει ταξίδια στο εξωτερικό ίσως για να μην αποχωριστεί την πατρίδα. Πέρσι μόνο ζήτησε να πάμε στις ΗΠΑ για τον αδερφό του. Δεν συνέκρινε την Ελλάδα με καμία άλλη χώρα στον κόσμο. Μακάρι να τον μνημονεύει η πατρίδα κάπου-κάπου. Ίσως έτσι να αναπαύεται καλύτερα η ψυχή του. Και όπως μου έλεγε όταν τον ρωτούσα για τον μισθό του, πατέρα η Ελλάδα δεν μου χρωστάει, εγώ χρωστάω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι το χρέος του το ξεπλήρωσε. Το παρήγορο είναι ότι πέθανε όπως επιθυμούσε, νωρίς αλλά γεμάτος Ελλάδα. Καλό σου ταξίδι αγάπη μου» κατέληξε ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αντιδράσεις για την αποβολή Δαλάκα-Χατζηανδρέου και το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star - Δείτε βίντεο

Πέθανε 60χρονος που ενεπλάκη σε επεισόδια σε σχολικό αγώνα μπάσκετ στις ΗΠΑ - Δείτε βίντεο

Φρίκη: Γιος ιερέα κατηγορείται ότι βίαζε τον 4χρονο γιο του - Ήταν μπροστά και η γιαγιά του παιδιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης