Το όνομα της Ελένης Τοπαλούδη, που βρήκε μαρτυρικό θάνατο αφού πρώτα βιάστηκε, θα δοθεί σε δρόμο του Διδυμότειχου, τον τόπο καταγωγής της αδικοχαμένης φοιτήτριας που σπούδαζε στη Ρόδο.
Λίγες μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου το οποίο καταδίκασε σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη τους δολοφόνους και βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη η δημοτική Αρχή έχει την πρόθεση να κινήσει τις διαδικασίες για την ενεργοποίηση παλιότερης πρότασης για την ονοματοδοσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα γίνει δια ζώσης λόγω της σημασίας του συγκεκριμένου θέματος καθώς επιθυμούν να τοποθετηθούν όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ