Ένα σύστημα που αυξάνει το IQ του σπιτιού σου

Ένα σύστημα που αυξάνει το IQ του σπιτιού σου

Το Oomi φιλοδοξεί να κάνει πιο ασφαλή, λειτουργική και άνετη την κατοικία σου

Ένα σύστημα που αυξάνει το IQ του σπιτιού σου
Ήθελες να κάνεις το σπίτι σου έξυπνο, αλλά δεν ήξερες πώς; Το Oomi προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση, η οποία μάλιστα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σου - και το μέγεθος του πορτοφολιού σου. Πρόκειται για ένα σύστημα που μπορεί να εγκατασταθεί σε μόλις πέντε λεπτά στο σπίτι σου για να προσφέρει λειτουργίες που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Στο βασικό κιτ συμπεριλαμβάνονται δύο βασικές συσκευές: α) το Oomi Touch, ένα τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής και φυσικά κουμπιά που χρησιμοποιείται για τον χειρισμό της τηλεόρασης, του HiFi, του φωτισμού και όλων των υπόλοιπων αξεσουάρ του συστήματος, ενώ παράλληλα σου προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. β) Το Oomi Cube, ένας «κόμβος» με οκτώ αισθητήρες για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, της υγρασίας, του επιπέδου φωτισμού, καθώς και για τον εντοπισμό κίνησης, δονήσεων, θορύβων και θραύσης τζαμιών, ο οποίος συμπληρώνεται από μία κάμερα νυχτερινής λήψης. Από εκεί και πέρα, το Cube μπορεί να «μάθει» τις συνήθειές σου και να λαμβάνει αυτόματα αποφάσεις για τη δική σου διευκόλυνση, όπως να δυναμώνει τα φώτα όταν τα επίπεδα φωτισμού είναι χαμηλά για τα γούστα σου.

Κλείσιμο


Τέλος, μπορείς να διαλέξεις μία ακόμη από τις τέσσερις συσκευές που προσφέρονται: το Oomi bulb, μία λάμπα που αλλάζει χρωματισμό και ένταση στο φως του δωματίου ανάλογα με τη διάθεσή σου, το Oomi plug, μία πρίζα που σου επιτρέπει να ανάβεις εξ αποστάσεως τις συσκευές που βρίσκονται συνδεδεμένες σε αυτή και το Oomi door and window sensor, ο οποίος είναι σε θέση να εντοπίζει ύποπτες δραστηριότητες στην πόρτα ή το παράθυρο όπου θα εγκατασταθεί.



Η καμπάνια των δημιουργών από τις ΗΠΑ έχει κάνει θραύση στο Kickstarter, αφού στον ένα μήνα που τρέχει έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα 44.000 ευρώ που ζητούσε, φτάνοντας στο αστρονομικό -για crowdfunding project- του 1,3 εκατ. ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης