Πρεμιέρα για το Mondeo ST-Line

Πρεμιέρα για το Mondeo ST-Line

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο ραντεβού της αυτοκίνησης για τη Γηραιά Αλβιώνα και γι’ αυτό πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν να κάνουν εκεί τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων και εκδόσεων!

Πρεμιέρα για το Mondeo ST-Line
Έτσι και η Ford η οποία αποκάλυψε το νέο μέλος στην οικογένεια της σειράς ST-Line, που δεν είναι άλλο από το Mondeo! Το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται στο περίπτερο της μάρκας με το μπλε οβάλ σήμα, δίπλα στα αντίστοιχα Focus και Fiesta. Παρέα τους είναι και άλλα μοντέλα της Ford, με το GT που κέρδισε στον 24ωρο αγώνα του Μαν να κλέβει την παράσταση.

Επιστρέφοντας λοιπόν στο Mondeo ST-Line, θα προσφέρεται τόσο σε 5θυρη όσο και σε station έκδοση. Θα έχει ειδικά λογότυπα, ειδικού σχεδιασμού ζάντες 18 και 19 ιντσών, χαμηλωμένη ανάρτηση, νέου σχεδιασμού κυψέλη στην γρίλια εμπρός, σε μαύρο γκλος χρώμα, φώτα ημέρας LED, ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα με σπόιλερ, σπορ πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη σε μαύρο γκλος, ασημί πλαίσιο στις απολήξεις των εξατμίσεων, σπορ ανάρτηση αλλά και σπορ εσωτερικό. Αυτό φέρει τα λογότυπα ST στο τιμόνι και το εσωτερικό των θυρών.



Από πλευράς ισχύος, το Mondeo ST-Line θα προσφέρεται με τον δίλιτρο TDCi πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 150 PS και 180 PS, που θα συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο είτε 6άρι αυτόματο PowerShift. Η τρίτη diesel επιλογή είναι με τον Bi-Turbo TDCi των 210 PS, που όμως θα προσφέρεται μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο σύστημα μετάδοσης.
Κλείσιμο

Στο μέτωπο των βενζινοκινητήρων, το Mondeo ST-Line εφοδιάζει ο 1500άρης EcoBoost προσφέροντας 160 PS με μηχανικό αλλά και αυτόματο κιβώτιο, καθώς και ο 2λιτρος EcoBoost που συνεργάζεται μόνο με αυτόματο και διατίθεται σε εκδόσεις 203 και 240 PS.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης