McLaren: Με Μπάτον – Μάγκνουσεν το 2014!

McLaren: Με Μπάτον – Μάγκνουσεν το 2014!

Η Βρετανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα στο Ώστιν πως το δίδυμο πιλότων της για το 2014 θα είναι οι Τζένσον Μπάτον και Κέβιν Μάγκνουσεν.

McLaren: Με Μπάτον – Μάγκνουσεν το 2014!
Ο Μπάτον παραμένει στην ομάδα για 5η χρονιά ενώ ο νεαρός Μάγκνουσεν στα 21 του χρόνια καλείται να αποδείξει αν είναι έτοιμος για τη F1. Ο ίδιος δήλωσε: «Ονειρευόμουν να οδηγήσω για τη McLaren από τότε που ήμουν μικρό παιδί και δεν είναι υπερβολή να πω ότι αφιέρωσα όλες τις μέρες της ζωής μου στην προσπάθεια να το πετύχω. Σέβομαι τα μέλη της ομάδας θέλω να τους ευχαριστήσω και πρώτα απ’ όλα το διεθύνοντα σύμβουλο της ομάδας Μάρτιν Ουίτμαρς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που αποφάσισαν να μου δώσουν αυτή την ευκαιρία. Βλέπω στο πρόσωπο του Μπάτον τον ιδανικό teammate. Είναι πραγματικά ταχύς, έμπειρος και ξέρει καλά τα τεχνικά θέματα. Είναι πρωταθλητής κάτι που ελπίζω να πετύχω μια μέρα και ανυπομονώ να μάθω όσα περισσότερα μπορώ απ’ αυτόν».

Κλείσιμο
Στη McLaren παρότι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να κάνει ντεμπούτο στη F1, είναι η δεύτερη φορά που τολμούν κάτι ανάλογο τα τελευταία χρόνια. Η προηγούμενη φορά ήταν το 2007 όταν το επιχείρησαν με το Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός πήρε τον τίτλο το 2008 και είναι ο τελευταίος πρωταθλητής με McLaren.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης