Γκαλένα Βελίκοβα: Η μητρότητα της πάει πολύ!

Γκαλένα Βελίκοβα: Η μητρότητα της πάει πολύ!

Η σκληρή κριτής με το αγγελικό πρόσωπο του DWTS 4 έχει κάθε λόγο να λάμπει αφού πριν από 50 ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Σήμερα αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλα τα συναισθήματα που συνόδευσαν τη γέννηση της κόρης της και δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι έπρεπε να είχε γίνει μητέρα νωρίτερα    

Γκαλένα Βελίκοβα: Η μητρότητα της πάει πολύ!
Η  τεράστια ταμπέλα με την επιγραφή «Galena’s Dance Studio» δεσπόζει επί της Ιωάννου Μεταξά στη Γλυφάδα, σήμα κατατεθέν μιας από τις πέντε σχολές επαγγελματικού χορού που διαθέτει η Γκαλένα. Στο εσωτερικό του studio επαγγελματίες χορευτές προετοιμάζονται για έναν διαγωνισμό υπό τις «σκηνοθετικές» εντολές της δασκάλας που γεννήθηκε για να χορεύει και... για να είναι μαμά!

- Φέτος είσαι πιο σέξι από ποτέ στις εμφανίσεις σου στο «Dancing with the stars»! Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και σίγουρα έχει να κάνει με την ψυχολογική μου διάθεση. Μετά τη γέννηση της κόρης μου είμαι ευτυχισμένη και χαρούμενη. 

Κλείσιμο
- Πώς αισθάνεσαι μετά τη γέννηση του παιδιού; Νιώθω ολοκληρωμένη. Μετά τη γέννηση του παιδιού μου είδα τη ζωή μου από άλλη οπτική γωνία. Ως διά μαγείας έμαθα να εκτιμώ τα σοβαρά πράγματα, ενώ άλλαξε μέσα μου ο κώδικας αξιολόγησης των πραγμάτων. Για παράδειγμα, ένα επαγγελματικό πρόβλημα που παλιά το θεωρούσα μείζον θέμα τώρα το βλέπω ασήμαντο. 

- Πώς θα βαφτίσετε το παιδί; Είμαστε παραδοσιακοί με τον σύζυγό μου, Κωνσταντίνο Χαϊνά, και θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου - Κασσιανή. 

- Πώς είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα; Οσον αφορά στη δουλειά, κάνω μόνο τα απαραίτητα και δεν έχω μπει ακόμη σε πρόγραμμα. Βγαίνω δύο με τρεις φορές την εβδομάδα από το σπίτι. Το παιδί το μεγαλώνω εγώ και είναι η προτεραιότητά μου. Τον πρώτο καιρό με βοηθούσε η μητέρα μου, στη συνέχεια η αδελφή του άντρα μου και τώρα περιμένω να έρθει πάλι η μητέρα μου. Δεν θέλω να μεγαλώσουν το παιδί μου ξένοι άνθρωποι, ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ζωής του. Μπορεί να ακούγομαι ιδιότροπη, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό το παιδί να μεγαλώσει με τους δικούς του ανθρώπους.



- Πόσο δύσκολο ήταν εμφανιστείς στην τηλεόραση δέκα μόλις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης σου; Ηταν πολύ σύντομο το διάστημα. Τρεις μέρες αφότου γύρισα από το μαιευτήριο στο σπίτι έκανα το τρέιλερ του DWTS4. Γενικά οι πρώτες μέρες με το μωρό ήταν δύσκολες, με πολλά ξενύχτια. Μέχρι πρότινος κοιμόμουν πάντα οχτάωρο κι αν δεν το έκανα, έλεγα ότι είμαι κουρασμένη. Τώρα το βλέπω πολύ αστείο γιατί οχτώ ώρες ύπνου φαντάζουν ως ένα πολύ μακρινό όνειρο.

- Πώς επανήλθες σωματικά; Δεν έκανα κάτι συγκεκριμένο. Δεν είχα βάλει πολλά κιλά, έχασα κάποια με τη γέννα και τα υπόλοιπα έφυγαν από το πολύ τρέξιμο με το παιδί. Σίγουρα έχει βοηθήσει και το ότι κάνω χρόνια χορό. 

- Τι σε δυσκόλεψε με το παιδί; Τις πρώτες 40 μέρες ανησυχούσα να μην πάθει τίποτα το παιδί. Τον πρώτο καιρό αναρωτιόμουν συνέχεια: το ταΐζω σωστά; Το θηλάζω σωστά; Το κρατώ σωστά; Γιατί κλαίει; Συνέχεια αμφισβητούσα τον εαυτό μου και σκεφτόμουν αν έκανα το σωστό. Σε γενικές γραμμές πάντως είμαι ψύχραιμη, δεν το έχω χάσει!

- Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκες όταν την κράτησες στην αγκαλιά σου; Δεν ήταν ένα συναίσθημα, αλλά πληθώρα. Οταν γίνεσαι μάνα, κατακλύζεσαι από πρωτόγνωρα συναισθήματα. Πέρα από την αγάπη, νιώθεις φόβο, μια μόνιμη έννοια και μία αιώνια δέσμευση με το πλασματάκι που κρατάς για πρώτη φορά στην αγκαλιά σου. Ενιωσα σαν όλα τα χρώματα του σύμπαντος να γίνονται συναισθήματα και να αλλάζουν όλο μου τον κόσμο. 

- Νιώθεις τύψεις όταν φεύγεις από το σπίτι; Κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι νιώθω τύψεις, αλλά και αργότερα θα νιώθω το ίδιο, αφού τότε θα μου λέει: «Μαμά, πού πας;». Σε κάθε διάλειμμα του «Dancing» παίρνω τηλέφωνο να δω αν έφαγε, αν κοιμήθηκε, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν πίστευα ότι θα το έκανα αυτό. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το μυαλό μου είναι μονίμως εκεί.



- Ηταν το κατάλληλο timing να κάνεις παιδί; Δεν υπάρχει κατάλληλο timing. Είναι τόσο ωραίο να αποκτάς παιδί που πλέον θεωρώ ότι αυτό είναι το νόημα της ζωής. Δεν χρειαζόταν να έχω κάνει όλη την καριέρα μου και να κάνω μετά παιδί. Θα ήθελα να το είχα κάνει νωρίτερα. 
- Σε ποιον μοιάζει το παιδί; Πιστεύω πως ακόμα δεν μοιάζει σε κανέναν. Ο σύζυγός μου, πάντως, λέει ότι μοιάζει σε αυτόν. 

- Φέτος είσαι πιο αυστηρή στη βαθμολογία σου, ενώ το επίπεδο των υποψηφίων είναι πιο ανεβασμένο από τις άλλες χρονιές. Είμαστε ακόμα στην αρχή και όλοι θυμάστε το τέλος της περσινής χρονιάς που βάζαμε τα εννιάρια και τα δεκάρια. Σίγουρα είναι η καλύτερη 14άδα που έχει περάσει από το «Dancing» μέχρι σήμερα. Πιστεύω ότι οι δέκα στους δεκατέσσερις υποψηφίους μπορούν να φτάσουν στον τελικό. Παλιά ξεχώριζαν τέσσερις ή πέντε συμμετέχοντες. 

- Θεωρείς δίκαιο το ότι κάποιοι συμμετέχοντες έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό; Η επιτυχία στο DWTS4 είναι ο τηλεθεατής να παρακολουθεί ανεβασμένο επίπεδο στον χορό και θεαματικές χορογραφίες. Στη σόουμπιζ, λίγο πολύ, όλοι έχουν κάνει χορό, στο σόου ωστόσο κάνουν international χορό που έχει άλλη τεχνική. Εδώ δεν παίζει ρόλο αν έχεις κάνει χορό, αλλά το πόσο σου ταιριάζει ένας συγκεκριμένος χορός, πόσο θα δουλέψεις κι αν θα είναι καλή η χορογραφία σου.



- Ποιοι θεωρείς ότι ήταν καλύτεροι χορευτές από τις περασμένες χρονιές; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ερρικα Πρεζεράκου, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ευγενία Μανωλίδου και η Νάντια Μπουλέ.

- Πώς σου φαίνεται η Δούκισσα Νομικού ως παρουσιάστρια; Μου λείπει η Ζέτα γιατί ήμασταν τόσα χρόνια μαζί και ήταν καλή στη δουλειά της. Από την άλλη, έχω χαρεί με τη Δούκισσα γιατί έχει φρεσκάδα, άλλον αέρα και συνεχίζει το σόου με μεγάλη επιτυχία. Θεωρώ ότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση γιατί η σύγκριση με τη Ζέτα είναι αναπόφευκτη, αλλά είναι εξαιρετική συνεργάτης, άψογη επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί. 

- Εχεις πέντε σχολές χορού σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Χολαργό και Νέα Σμύρνη. Πώς τα καταφέρνεις παρ’ όλη την οικονομική κρίση; Με πολύ καλούς συνεργάτες και επαφή με όλους μου τους μαθητές. Οσο για την κρίση, θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ανάγκη την εκτόνωση και την ψυχαγωγία. Η κρίση έχει μειώσει τις ώρες των μαθημάτων, αλλά δεν στάθηκε ικανή να τις καταργήσει επειδή ο χορός δυναμώνει την ψυχολογία μας και μας κάνει να βλέπουμε τη ζωή θετικά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης