Το 2016 σε μία εικόνα...

Το 2016 σε μία εικόνα...

Η γερμανική εφημερίδα "Bild" δημιούργησε μια εικόνα στην οποία αποτυπώνονται όλα τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2016

Το 2016 σε μία εικόνα...
Η γερμανική εφημερίδα "Bild" εμπνεύστηκε από τον τίτλο της (στα γερμανικά σημαίνει εικόνα) αποτυπώνοντας τα σημαντικότερα γεγονότα του έτους που μας αποχαιρετά.

Σε ένα σημείο η Άνγκελα Μέρκελ, μαυροντυμένη, με λίγα λουλούδια στο χέρι, αποτίει φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο. 

Κλείσιμο
Ο ουρανός της εικόνας γέμισε αστέρια και προσωπικότητες: ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βέστερβελε, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Σίμον Πέρες, ο Μοχάμεντ Άλι όπως και τρεις σταρ της ποπ μουσικής, Ντέιβιντ Μπάουι , Τζορτζ Μάικλ και Prince. Όλοι έγιναν άγγελοι...

Η εικόνα όπου απεικονίζονται τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2016 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που ανακοινώνει μηδενικό επιτόκιο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τις σεξουαλικές επιθέσεις στην Κολωνία παραμονή Πρωτοχρονιάς, τους κλόουν του τρόμου στις Απόκριες, τις απανωτές απεργίες των πιλότων της Lufthansa, το πρώην ζευγάρι του Χόλιγουντ, Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ και τέλος, το κατασκονισμένο αγόρι από το Χαλέπι στη Συρία, που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, περιμένοντας για τις πρώτες βοήθειες με ένα βλέμμα που δείχνει μία απέραντη απελπισία για τα όσα συμβαίνουν.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης