«Πορτοκαλί» συναγερμός στο Πεκίνο: Θα πνιγεί ξανά στο νέφος
Η ρυπογόνα ομίχλη αναμένεται να καλύψει περιοχές του Πεκίνου, της Τιαντζίν, της Χεμπέι και της Χενάν στη βόρεια Κίνα
Το Πεκίνο εξέδωσε σήμερα «πορτοκαλί» συναγερμό για την ατμοσφαιρική ρύπανση καθώς η κινεζική πρωτεύουσα αναμένεται να βυθιστεί εκ νέου στο νέφος, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αρμόδιο δημοτικό γραφείο περιβαλλοντικής προστασίας.
Η ρυπογόνα ομίχλη αναμένεται να καλύψει περιοχές του Πεκίνου, της Τιαντζίν, της Χεμπέι και της Χενάν στη βόρεια Κίνα.
Ο συναγερμός θα ισχύει από την Παρασκευή έως την Κυριακή.
Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία ρυπογόνων οχημάτων και φορτηγών που μεταφέρουν μπάζα ενώ κάποια εργοστάσια θα πρέπει να μειώσουν την παραγωγή τους. Το σύστημα συναγερμού του Πεκίνου για την ατμοσφαιρική ρύπανση έχε τέσσερα επίπεδα, με το κόκκινο» να είναι η ανώτερη βαθμίδα ενώ ακολουθείται από το «πορτοκαλί», το «κίτρινο» και το «γαλάζιο».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.