Συρία: Η αντιπολίτευση ζήτησε το σχέδιο της κυβέρνησης για την πολιτική μετάβαση
Παραδόθηκε πρόταση στον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για τον σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης
Οι διαπραγματευτές της συριακής αντιπολίτευσης απαίτησαν σήμερα από τη Δαμασκό να παρουσιάσει λεπτομερώς τα σχέδιά της σχετικά με την πολιτική μετάβαση, ενώ τόνισαν πως δεν έχει καταγραφεί ουδεμία πρόοδος σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση των φυλακισμένων, που εκτελούνται με ρυθμό που υπερβαίνει τους πενήντα την ημέρα, όπως υποστήριξαν.
Ο Ζορζ Σάμπρα, μέλος της Ανώτατης Επιτροπής Διαπραγματεύσεων, τόνισε πως η αντιπροσωπεία της αντιπολίτευσης παρέδωσε στον διαμεσολαβητή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Στάφαν ντε Μιστούρα μια πρόταση για τον σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης με πλήρεις εκτελεστικές εξουσίες. Ο Ντε Μιστούρα ανέφερε πως θέλει να υποβληθούν ιδέες από όλες τις πλευρές, τις οποίες ευελπιστεί να συνθέσει σε μια κοινή πρόταση.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.