Κύκνος προσγειώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου!

Κύκνος προσγειώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου!

Ένας τεράστιος λευκός κύκνος προσγειώθηκε από τον ουρανό στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, στην βρετανική πόλη Hull

Κύκνος προσγειώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου!
Ο 20χρονος φοιτητής Tim Barass μόλις είχε ξυπνήσει και πήγαινε προς το πανεπιστήμιο, στην πόλη Hull της Βρετανίας, όταν είδε κάτι που του κίνησε την περιέργεια. Ένας άσπρος κύκνος βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο, ενώ το παρμπρίζ παρακείμενου αυτοκινήτου είχε καταστραφεί ολοσχερώς.

Αμέσως ο νεαρός κάλεσε σε βοήθεια τοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων, ενώ άρχισε να χτυπά τα κουδούνια των γειτονικών σπιτιών για να δει σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο. Πολύ γρήγορα βρέθηκε η κάτοχος του μαύρου Renault Clio, που ήταν γνωστή του νεαρού και που, όπως δηλώνει ο ίδιος στην φοιτητική εφημερίδα The Tab, στενοχωρήθηκε πολύ για την ζημιά στο αυτοκίνητό της.

Κλείσιμο


Αλλά και η τύχη του κύκνου δεν ήταν καλύτερη, αφού, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του πάνω στο παρμπρίζ οι κτηνίατροι αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε ευθανασία. Οι υπεύθυνοι του κέντρου διάσωσης ζώων δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς ο κύκνος αποφάσισε να προσγειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο και εξετάζουν δύο ενδεχόμενα.



Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους το άτυχο πουλί είχε κουραστεί από ένα μεγάλο ταξίδι και έπεσε αποκαμωμένο πάνω στο αυτοκίνητο ή ο κύκνος νόμισε ότι ο βρεγμένος από την πρωινή υγρασία δρόμος ήταν ποτάμι και ο ήλιος τον εμπόδιζε να βλέπει καθαρά προς τα πού πηγαίνει να προσγειωθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης