Βίντεο: Boeing «χάνει» έναν από τους κινητήρες του εν πτήσει

Βίντεο: Boeing «χάνει» έναν από τους κινητήρες του εν πτήσει

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από τη Βαρκελώνη όταν σημειώθηκε βλάβη στον αριστερό κινητήρα του

Βίντεο: Boeing «χάνει» έναν από τους κινητήρες του εν πτήσει
 

Αγωνιώδες αποδείχθηκε το ταξίδι από τη Βαρκελώνη στο Εκατερινμπούργκ της Ρωσίας για δεκάδες ανθρώπων που επέβαιναν σε αεροσκάφος, το οποίο… «έχασε» τον αριστερό κινητήρα του εν πτήσει.

Ένας τρομοκρατημένος επιβάτης του αεροσκάφους των ρωσικών αερογραμμών Transaero κατέγραψε με το κινητό τηλέφωνό του τη στιγμή που ο κινητήρας άρχισε να βγάζει φλόγες.

Ο Αντρέι Καζάτσεφ ανήρτησε στη συνέχεια το βίντεο στο YouTube μεταφέροντας με αυτό τον τρόπο την αγωνία του την ώρα που το Boeing 767-200 «έχασε» τον κινητήρα του.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το αεροσκάφος 70 λεπτά από την απογείωσή του επέστρεψε στο αεροδρόμιο τη Βαρκελώνης και οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε δεύτερο αεροσκάφος της εταιρίας ώστε να ταξιδέψουν στο Εκατερινμπούργκ της Ρωσίας που ήταν ο τελικός προορισμός.

Οι επιβάτες δήλωσαν πως λίγη ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και φλόγες άρχισαν να φαίνονται στην αριστερή πλευρά του αεροσκάφους, το οποίο άρχισε να τραντάζεται.

Μάλιστα, το πλήρωμα για 30 δευτερόλεπτα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, έσβησε τον κινητήρα, ενώ ο κυβερνήτης ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης