Ο Μήτρογλου ήρθε από τον πάγκο για να ισοφαρίσει για την Μαρσέιγ στο 84’, όμως ο Ντεπάι στο 90’ έδωσε την μεγάλη νίκη στην Λυών (3-2)
Ματσάρα στην Μασσαλία, όπου η Μαρσέιγ υποδέχθηκε την Λυών στη μάχη της τριάδας. Οι λιονέ πήραν μεγάλη νίκη στο 90’ με 3-2 και πλησίασαν στους Μασσαλούς στο -2, βάζοντας φωτιά στην κόντρα για έξοδο στο Champions League.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 31’ με τον Ρολάντο, όμως στο 42’ υπό την πίεση του Κορνέ ο Ραμί σκόραρε σε λάθος εστία για το 1-1. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Αουάρ έκανε το 1-2 με ωραίο σουτ, πριν έρθει ο Μήτρογλου από τον πάγκο στο 64’ για να κάνει το 2-2 στο 84’ και να λυτρώσει τους γηπεδούχους! Ή τουλάχιστον αυτό πίστεψαν οι περισσότεροι, πριν τους διαψεύσει ο Ντεπάι, που στο 90’ έκανε το τελικό 2-3!
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.