Αμετακίνητη στη 13η θέση της κατάταξης των χωρών της UEFA έμεινε η Ελλάδα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα
Σταθερή στους 27.200 βαθμούς και στη 13η θέση της κατάταξης χωρών της UEFA παρέμεινε η Ελλάδα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Στην προνομιούχο δωδέκατη θέση παραμένει η Αυστρία με 27.600.
Υπενθυμίζεται πως η όλη μάχη (ανάμεσα κυρίως σε Ελλάδα, Αυστρία, Τσεχία, Ελβετία) γίνεται για την 12η θέση, καθώς όποια χώρα θα βρίσκεται εκεί με τη συμπλήρωση της τρέχουσας σεζόν, τότε την περίοδο 2019-2020 θα στείλει τον πρωταθλητή της στα play offs του Champions League και τον Κυπελλούχο της απευθείας στους ομίλους του Europa League.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.