Ο θιγμένος εγωισμός του Καλάθη

Ο θιγμένος εγωισμός του Καλάθη

Αφού πρώτα έκανε την αυτοκριτική του, ο Νικ Καλάθης κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον στην επιστροφή στην κορυφή εντός συνόρων.

Ο θιγμένος εγωισμός του Καλάθη
“Έπαιξα σκατά καθ’ όλη τη σειρά!”. Τάδε έφη Νικ Καλάθης στη Nova (25/4) αμέσως μετά απ’ τον αποκλεισμό-σκούπα απ’ τη Φενέρμπαχτσε (0-3) στα playoffs της Ευρωλίγκας. Ευτυχώς για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό ο χρόνος μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση περίσσευε για προπονήσεις και περισυλλογή. Τόσο για τη δική του εικόνα, όσο και της ομάδας, η οποία καλούνταν να ξεπεράσει και τις παρενέργειες της επιστροφής απ’ την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν, ανεξαρτήτως ποιοι ανέβηκαν ή όχι σε αυτό.

Μόνο που, όπως οι ευθύνες, οι σκέψεις για κάποιον με το δικό του συμβόλαιο, τον τίτλο του αρχηγού και του ηγέτη σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, συν όλα όσα έχει ακούσει και θα συνεχίσει ν’ ακούει, προφανώς και διέφεραν.

Πώς επέλεξε να τις βγάλει προς τα έξω; Με πράξεις. Ούτως ή άλλως τα (πολλά) λόγια τα έχει κόψει προ πολλού.

Κλείσιμο
Ο 28χρονος ομογενής πόιντ γκαρντ ήταν ασταμάτητος στη μεγαλύτερη διάρκεια της δεύτερης ημιτελικής σειρά με την ΑΕΚ στο κοινό ΟΑΚΑ και δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός πως τη μοναδική φορά που παρέκκλινε της πορείας (4π. με 1/3δίπ., 0/4τρίπ., 2/4β., 5ρ., 4ασ., 4λ. στο Game 2) ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει (71-70 στις 14/5). Τις υπόλοιπες ίσως να εξέπληξε ακόμη και τον ίδιο του εαυτό με την ευστοχία του. Αλλά η χρονική στιγμή δεν επιτρέπει τίποτα λιγότερο.

Πώς θα συνεχίσει στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League; Θα μας “πει” ο ίδιος προσεχώς…

ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ vs. ΑΕΚ ΣΤΑ PLAYOFFS

ΠΟΝΤΟΙ 17,5
ΔΙΠΟΝΤΑ 70%
ΤΡΙΠΟΝΤΑ 33,3%
ΒΟΛΕΣ 62,5%
ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ 4,3
ΑΣΙΣΤ 6
ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ 1
ΚΟΨΙΜΑΤΑ 0,3
ΛΑΘΗ 2,3
ΧΡΟΝΟΣ 29′
RANKING 20,3


Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης