Μανόλο Χιμένεθ: «Να δείξουμε όσα δουλεύουμε»

Μανόλο Χιμένεθ: «Να δείξουμε όσα δουλεύουμε»

Για το ματς με τον Πανιώνιο, την πρόκριση επί του Πλατανιά και τον, μελλοντικό Κιτρινόμαυρο, Γιακουμάκη μίλησε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ

Μανόλο Χιμένεθ: «Να δείξουμε όσα δουλεύουμε»
Η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς αγωνίζεται στην Νέα Σμύρνη με τον Μανόλο Χιμένεθ στις καθιερωμένες του δηλώσεις να μιλά για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά και για την πρόκριση της ομάδας του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη Nova...

Κλείσιμο
Για την πρόκριση επί του Πλατανιά στο κύπελλο και το ματς που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο:
«Θα ήθελα να διαχωρίσω τους δύο θεσμούς, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχουμε πετύχει μια νίκη, περάσαμε στον επόμενο γύρο, είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Από εκεί και πέρα όμως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για τον Γιακουμάκη του Πλατανιά, ο οποίος θα είναι στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι:
«Σε σχέση με τον Γιακουμάκη, όπως είπατε και εσείς, είναι ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Σέβομαι τόσο τον Πλατανιά όσο και τον ποδοσφαιριστή οπότε οποιαδήποτε γνώμη θα μπορέσω να την εκφράσω μετά τις 30 Ιουνίου. Σίγουρα η ΑΕΚ δουλεύει και κοιτάει μπροστά, προσπαθεί να κάνει κινήσεις γρήγορες. Ο ποδοσφαιριστής αυτός όμως δεν είναι τώρα μέλος της ομάδας, δεν είναι στις προπονήσεις μας. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την επιλογή, όμως θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο μέλλον»

Για την προετοιμασία ενόψει Πανιωνίου:
«Αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που βλέπουμε πού βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε για να μπορέσουμε να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης