Κοντά σε Μανέ η Λίβερπουλ!

Κοντά σε Μανέ η Λίβερπουλ!

Πλησιάζει στο Λίβερπουλ ο Σενεγαλέζος που έβγαλε μάτια φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ με την Σαουθάμπτον! Μεγάλο το ποσό που θα δώσουν οι reds για την απόκτησή του

Κοντά σε Μανέ η Λίβερπουλ!
Τον ήθελε εδώ και καιρό και όλα δείχνουν πως πάμε για...happy end. Σύμφωνα με την DailyMail, η Λίβερπουλ είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ! 

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κλείσει το deal και ο Σενεγαλέζος επιθετικός να ντυθεί στα κόκκινα. Υπολογίζεται πως οι δύο σύλλογοι θα δώσουν τα χέρια περίπου στα 40 εκατ. ευρώ, δείγμα του πόσο ανέβασε τις μετοχές του ο παίκτης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Κλείσιμο
Ο Μανέ έβγαλε μάτια φέτος στους «αγίους». Σε 37 εμφανίσεις (31 βασικός) στην Πρέμιερ Λιγκ κατέγραψε 11 γκολ, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις είχε 43 συμμετοχές και 15 γκολ. Ο Γιούργκεν Κλοπ τον θέλει σαν... τρελός. Άλλωστε τον είδε πριν λίγους μήνες να πετυχαίνει δύο τέρματα κόντρα στην Λίβερπουλ. Πιθανώς εκεί ο 24χρονος άσος να έκανε οριστικά το... τσικ στον Γερμανό. 

Δείγμα του πόσο προχωρημένη είναι η υπόθεση, το γεγονός πως σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ο τεχνικός των «reds» θα ήθελε η μεταγραφή να ολοκληρωθεί πριν τις 2 Ιουλίου, ούτως ώστε να έχει τον παίκτη διαθέσιμο από την αρχή της προετοιμασίας!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης