Με το τελευταίο σφύριγμα στο Περιστέρι, είχαμε επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Ατρομήτου, της ΑΕΚ και των ΜΑΤ. Από αυτά προέκυψε και τραυματισμός, καθώς μαχαιρώθηκε ένας οπαδός των Περιστεριωτών. Το τραύμα ήταν στον ώμο, ωστόσο απέφυγε τα χειρότερα και δεν τρέχει λόγος ανησυχίας για τον άτυχο φίλαθλο του συλλόγου των δυτικών προαστίων.
Το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη, βρήκε μερίδα οπαδών της Ένωσης να... μπουκάρει εντός αγωνιστικού χώρου και να πετάει αντικείμενα προς τους αντίστοιχους του Ατρομήτου οι οποίοι... απάντησαν. Για αρκετά λεπτά η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και οι δυνάμεις των ΜΑΤ (με χαρακτηριστική καθυστέρηση) έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Τότε το «ματς» ήταν ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να κλείσουν την πόρτα που οδηγούσε εντός του γηπέδου. Η ένταση κράτησε αρκετή ώρα, ενώ υπήρξε και μία σύλληψη!
Θεωρείται βέβαιο πως και οι δύο ομάδες θα τιμωρηθούν. Μάλιστα με δεδομένο ότι η Ένωση είναι υπότροπη πολύ δύσκολα το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών!
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.