LIVE: Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης 0-3 (Τελικό)

LIVE: Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης 0-3 (Τελικό)

Ο Γιαννούλης στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης - Ο Ταξιάρχης Φούντας έκανε το 2-0 στο 64' - Ο Μουκάμ, δευτερόλεπτα πριν λήξει το παιχνίδι έγραψε το τελικό 0-3

LIVE: Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης 0-3 (Τελικό)
Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC Arena. Η ΑΕΛ προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 7ο όμιλο πίσω από την ΑΕΚ αποκλείοντας Σκόντα Ξάνθη και Πανελευσινιακό. Ο Αστέρας προκρίθηκε ως πρώτος από τον 8ο όμιλο μπροστά από την Καλλονή, με Κισσαμικό και Πανσερραϊκό να αποκλείονται.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
Κλείσιμο

Αυτό είναι το πρώτο ματς για το 2016 για την ΑΕΛ, καθώς στη Football League δεν υπήρχε αγωνιστική τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Για τους Αρκάδες είναι το δεύτερο, αφού ξεκίνησαν με την «τεσσάρα» στον Πανθρακικό για τη Σούπερ Λίγκα.

Η 11άδα της ΑΕΛ: Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Πάτο, Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς.

Η 11άδα του Αστέρα Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού, Κουρμπέλης, Δημούτσος, Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος.

Στους ομίλους η ΑΕΛ κέρδισε 1-4 τον Πανελευσινιακό, 1-0 τη Σκόντα Ξάνθη και ηττήθηκε 0-5 από την ΑΕΚ. Από τη μεριά του, ο Αστέρας είχε το απόλυτο νικών με Καλλονή (4-0), Κισσαμικό (1-3) και Πανσερραϊκό (0-1).

Σε 5 ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη Λάρισα η ΑΕΛ έχει 2 νίκες, ο Αστέρας 1, με 2 παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.

Στον πάγκο για τον Ράτκο Ντόστανιτς είναι οι Ξενοδόχοβ, Μαρουκάκης, Νικολακάκης, Ναγιάρ, Μπανούσης, Χοτζάλι.

Από τη μεριά του, ο Στάικος Βεργέτης έχει στη διάθεσή του και τους Καπετάνο, Φερνάντες, Φούντα, Γκρόσιο, Γιάννου, Χαμντανί, Τορμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης