Ψυχρολουσία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, 0-1 η Καμπάλα στο 6', με γκολ του Βραζιλιάνου Ντοντό - Δοκάρι στο 3' για τους «πράσινους» με τον Νίνη - Το «τριφύλλι» ισοφάρισε στο 34', με τον Μπεργκ - Νέο σοκ στο 60, 1-2 οι φιλοξενούμενοι με τον Ντοντό και πάλι - Στο 78' ο Νάνο ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2
Σοκ στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με την Καμπάλα, μένοντας εκτός και από το Europa League.
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο 6', δέχθηκε γκολ από την Καμπάλα στο γήπεδο της Λεωφόρου, με σκόρερ τον Βραζιλιάνο Ντοντό.
Νωρίτερα, στο 3ο λεπτό, οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Νίνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ και να διαμορφώσουν τις ισορροπίες.
Στο 34', ο Παναθηναϊκός έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Μάρκους Μπεργκ.
Κλείσιμο
Στο 60' πάγωσε για δεύτερη φορά η πράσινη εξέδρα, καθώς ο Ντοντό - και πάλι - πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, πραγματοποιώντας το 1-2.
Το θρίλερ συνεχίστηκε στη Λεωφόρο, όταν στο 78' ο Νάνο ισοφάρισε σε 2-2, βάζοντας παράλληλα και ένα τέρμα στις αποδοκιμασίες που είχαν αρχίσει να γίνονται έντονες από την εξέδρα.
Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση από το gazzetta.gr εδώ
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.