Άχρωμος ο Παναθηναϊκός με την Καμπάλα έμεινε στην λευκή ισοπαλία

Άχρωμος ο Παναθηναϊκός με την Καμπάλα έμεινε στην λευκή ισοπαλία

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ανέτοιμος για άλλη μια φορά και ελπίζει να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα στη Λεωφόρο την επόμενη Πέμπτη

Άχρωμος ο Παναθηναϊκός με την Καμπάλα έμεινε στην λευκή ισοπαλία
Πραγματοποιώντας νέα κακή εμφάνιση στο Μπακού, αυτό που κρατά η ομάδα του Αναστασίου είναι μόνο η λευκή ισοπαλία απέναντι στην Καμπάλα (0-0). 

Το ανέτοιμο τριφύλλι δεν έδειξε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του, παρουσίασε ελάχιστα πράγματα και καλείται την επόμενη Πέμπτη να σοβαρευτεί στη Λεωφόρο, να παίξει πραγματικά μπάλα, για να μην την πατήσει απ’ τους Αζέρους. 

Κλείσιμο
Ο Αναστασίου έκρυβε (μεγάλες) εκπλήξεις στην αρχική του σύνθεση. Δεν είναι και λίγο πράγμα να αφήνεις έξω (κυρίως) τους Μπεργκ-Νίνη. Την ίδια όμως… έκπληξη προκαλούσε και η όχι τόσο πειστική εικόνα του Παναθηναϊκού.

Είχε υπεροχή, πίεζε ψηλά, προσπαθούσε από τα πλάγια (κυρίως δεξιά με Βέμερ-Καλτσά), αλλά… κάπου εκεί στην προσπάθεια σταματούσαν όλα. Κόντρα όμως σε μια ομάδα όπως η Καμπάλα, που δεν είναι δα και το μεγαθήριο, θα κάνεις κάποια στιγμή φάσεις. Και στο 16’ο Πέτριτς –με το γυριστό του μέσα στην αντίπαλη περιοχή-άγγιξε το γκολ, αλλά το δοκάρι είχε άλλη… γνώμη. 

Έβλεπες πως οι Αζέροι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Με τους πράσινους όμως σε κακό βράδυ (που έπεφτε συνεχώς η απόδοσή τους), τότε δεν θέλει πολύ να γίνει η ζημιά. Κι αν η κεφαλιά του Ντοντό (απ’ την καρδιά της άμυνας) είχε βρει εκατοστά πιο κάτω, τότε ίσως να ‘χαμε… εγκεφαλικά.

Η κατάσταση δεν βελτιωνόταν για την ομάδα του Αναστασίου. Υποτονικός στην επίθεση, χωρίς φαντασία, χωρίς συνεργασίες. Κι όλα αυτά προκαλούσαν σύγχυση και στην άλλη άκρη του αγωνιστικού χώρου, όταν η Καμπάλα προσπαθούσε για το… κόλπο γκρόσο. Είναι ενδεικτικό πως η νέα φάση για τον κακό Παναθηναϊκό, μετά το δοκάρι, ήρθε στο… 40’ όταν ο Καρέλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

Διαβάστε περισσότερα στο: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης