Ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επέβαλε στον Τσακ Μπλέιζερ για την εμπλοκή του σε υποθέσεις διαφθοράς η Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου
Άπαξ και δια παντός τελείωσε τον Τσακ Μπλέιζερ από το ποδόσφαιρο η FIFA. Η Επιτροπή Ηθικής της παγκόσμιας ομοσπονδίας επέβαλε ισόβια ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με τα του ποδοσφαίρου στον 70χρονο άνδρα.
Το άλλοτε μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA από το 1996 μέχρι το 2013, γενικός γραμματέας της CONCACAF (συνομοσπονδία Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής) από το 1990 μέχρι το 2011 και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, ομολόγησε πρόσφατα πως δωροδοκήθηκε για την ανάθεση των Παγκοσμίων Κυπέλλου του 1998 (στη Γαλλία) και του 2010 (στη Νότια Αφρική), καθώς και μια σειρά άλλων παράνομων πράξεων.
Πάντως κατάφερε να ελαφρύνει τη θέση του προσφέροντας πληροφορίες για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα σε πράξεις διαφθοράς στους κόλπους της FIFA.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.