Ο Αργεντινός άσος της Λανούς βγήκε από το νοσοκομείο και συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στη «δράση»
Έπειτα από τον απίστευτο τραυματισμό του στο κεφάλι κατά την διάρκεια ασκήσεων στο γυμναστήριο, ο Σεμπάστιαν Λέτο μπορεί πλέον να συνεχίσει την αποθεραπεία του εκτός νοσοκομείου. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και νυν παίκτης της Λανούς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι η οποία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη όπως ενημέρωσε κι επίσημα η ομάδα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.