Ακόμα ένας παίκτης που φόρεσε για αρκετά χρόνια τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, πρόκειται να επιστρέψει στην “πράσινη” οικογένεια, αλλά από μία διαφορετική θέση.
Η αρχή έγινε με τον Τάκη Φύσσα, η συνέχεια πρόκειται να δοθεί με τον Λεωνίδα Βόκολο, με τον οποίο οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η συνέχεια περιλαμβάνει το όνομα του Κώστα Χαλκιά σύμφωνα με τη “Live Sport”.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.