Κιντ: Αντετοκούνμπο όπως Μάτζικ Τζόνσον

Κιντ: Αντετοκούνμπο όπως Μάτζικ Τζόνσον

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπάκς εξίσωσε την ικανότητα του Giannis ν' αγωνιστεί σχεδόν σ' όλες τις θέσεις με αυτή του θρυλικού «Μάτζικ»

Κιντ: Αντετοκούνμπο όπως Μάτζικ Τζόνσον
Οι Μπακς ευελπιστούν ν' αφήσουν πίσω τους την περσινή (15-67) αρνητικότερη επίδοση της 46χρονης ζωής τους κι ο Τζέισον Κιντ απ' τη θέση του νέου προπονητή τους εξήγησε πώς ο... πολυθεσίτης Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να τους βοηθήσει να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Όταν αναφερόμαστε σε παίκτες, προσπαθούμε ν' αποφεύγουμε να τους βάζουμε ταμπέλες. Θέλουμε να τους αφήνουμε να χρησιμοποιούν τα ένστικτά τους με σκοπό τη δημιουργία στο παρκέ και τη νίκη. Ο Γιάννης ως πόιντ γκαρντ μπορεί ν' αρχίζει την επίθεση. Μπορεί να κάνει το coast to coast κι είναι πολύ άνετος με τη μπάλα στο ανοιχτό γήπεδο» είπε (σ.σ. jsonline.com) ο 41χρονος και συνέχισε αναφορικά με την ικανότητα του 20χρονου διεθνή ν' αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις: «Ο καθένας οφείλει να κάνει ό,τι μπορεί για τη νίκη της ομάδος, ο "Μάτζικ" αγωνιζόταν σ' όλες τις θέσεις, ώστε να κερδίσει ένα Πρωτάθλημα. Όταν έχεις αυτή την ικανότητα ν' αγωνίζεσαι σε πολλές θέσεις, εξυπηρετείς τον προπονητή, τους συμπαίκτες σου. Επίσης του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης