Μίτσελ: «Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Μίτσελ: «Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο Μίτσελ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την πρόκριση, η οποία δυσκόλεψε μετά την ήττα από τη Μάλμε

Μίτσελ: «Να παλέψουμε μέχρι το τέλος»
Στα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία που είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μάλμε στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την πρόκριση, η οποία έγινε πιο δύσκολη, έπειτα από τα σημερινά αποτελέσματα.

«Σήμερα παίξαμε με χαρακτήρα, προσωπικότητα και αποφασιστικότητα, αλλά κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και συνήθως αυτά τα λάθη σε τέτοιες περιπτώσεις τα πληρώνεις ακριβά. Από το σημείο που ήμουν εγώ δεν εβλεπα καλά τις φάσεις, αλλά είδα ότι υπήρχαν αρκετά νεύρα από τους παίκτες μου.

Αυτή είχαν καλύτερη εικόνα και απ' ό,τι είδαν υπήρχαν κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις. Εγώ δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, δουλειά μου είναι να ασχολούμαι με την ομάδα μου. Γι' αυτό θα πω ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε καλά κατεβάσματα, αλλά δεν είχαμε επιτυχία στα σουτ και όταν αυτή λείπει συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Χάσαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε μέχρι το τέλος, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, να παλεύουμε», ήταν τα λόγια του, μετά το σφύριγμα της λήξης στο Μάλμε.

Πηγή:
Κλείσιμο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης