Ο Μήτρογλου ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Μήτρογλου ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Ατλέτικο έφτασε τα 10 στη διοργάνωση, με τον μεγάλο αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει σταματήσει στα 9 - Χρειάζεται μόλις τρία γκολ για να πάρει την πρωτιά σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ο Μήτρογλου ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς στο Τσάμπιονς Λιγκ
Τον χαρακτήρισαν ανέτοιμο. Ακόμη και... «τελειωμένο» μετά την περιπέτειά του στην Αγγλία και τη Φούλαμ. Επέκριναν τη διοίκηση του Ολυμπιακού που τον έφερε πίσω και τον Μίτσελ που τον εμπιστεύτηκε για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία ήταν κακός. 

Οι μεγάλοι παίκτες όμως δίνουν απαντήσεις στο γήπεδο. Έτσι λοιπόν και ο Κώστας Μήτρογλου, που μεταμορφωμένος -και θυμίζοντας σε μερικές περίπτωσεις τον περσινό μπόμπερ- τιμώρησε την Ατλέτικο πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ των «ερυθρολεύκων» και... ξεμπουκώνοντας, κάτι που είχε ανάγκη για να φτιάξει η ψυχολογία του.

Αυτό το γκολ βέβαια είχε σημασία όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά και για τον ίδιο καθώς ήταν το 10ο που πετυχαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτό το τέρμα ο Μήτρογλου ξεπέρασε τον μεγάλο αρχηγό του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (9), και πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ του συλλόγου. Χρειάζεται μάλιστα μόλις δύο ακόμη γκολ για να φτάσει και τρία για να ξεπεράσει τον θρυλικό Τζόλε σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο διεθνής επιθετικός έφτασε τα 13, ενώ ο Τζόρτζεβιτς σταμάτησε στα 15.

Κλείσιμο
Τον λογαριασμό των γκολ για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Κώστας Μήτρογλου τον είχε ανοίξει τη σεζόν 2009-10 στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σταντάρ Λιέγης στο φαληρικό στάδιο με 2-1, ενώ πέτυχε ακόμη ένα την ίδια περίοδο στη φάση των «16» απέναντι στην Μπορντό. Έχει σκοράρει ακόμη κατά της Άρσεναλ, της Μονπελιέ (δις), ενώ πριν από το χθεσινό τέρμα είχε προηγηθεί το εκπληκτικό χατ τρικ εναντίον της Άντερλεχτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης