Με ανακοίνωσή η Τότεναμ ενημέρωσε πώς το νέο γήπεδό της θα είναι έτοιμο πριν από την έναρξη της περιόδου 2018-19, άρα για μία σεζόν δεν θα χρησιμοποιηθεί το Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να μπει η ομάδα στη νέα της έδρα, στο ίδιο σημείο που βρίσκεται το υπάρχον γήπεδο, πριν από την έναρξη της περιόδου 2017-18.
Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πώς αυτό είναι μάλλον απίθανο να γίνει, ενώ κοινοποιήθηκε στον κόσμο των Λονδρέζων πώς για μία περίοδο θα χρειαστεί να υπάρξει αλλαγή έδρας για την Τότεναμ, με πιθανότερες έδρες, το Emirates της Άρσεναλ, το Wembley αλλά και την έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς.
Η Dyson Clean+Wash Hygiene σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει υγρούς και στερεούς ρύπους, εξασφαλίζοντας παράλληλα καθαρότερο και πιο υγιεινό τρόπο λειτουργίας.