Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου για μία ακόμη σεζόν βρίσκεται ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος αν μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μπορεί να μετακομίσει ξανά στον Περιστέρι
Από τη στιγμή που έφυγε από τον Ατρόμητο και επέλεξε να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, το όνομα του Ανδρέα Τάτου «παίζει» συνεχώς στα μεταγραφικά σενάρια των Περιστεριωτών.
Πέρσι λίγο έλειψε να επιστρέψει στους «κυανόλευκους», οι οποίοι και φέτος παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του.
Όπως γράφει η SportDay, τις τελευταίες μέρες ακούστηκε ξανά το όνομα του διεθνούς χαφ, ο οποίος αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει τους ιθύνοντες του συλλόγου.
Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Φυτανίδης θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, μόνο αν φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρησή του. Διαφορετικά θα γίνει ό,τι έγινε και τον Γενάρη που παρέμεινε στην ομάδα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.