Παναθηναϊκός: Μπούρμπος κι άλλοι τρεις

Παναθηναϊκός: Μπούρμπος κι άλλοι τρεις

Τα τυπικά απομένουν για να αποκτηθεί ο Χρήστος Μπούρμπος και να κλείσει τη θέση του δεξιού μπακ ο Παναθηναϊκός - Από Δευτέρα επιστρέφει ο Νταμπίζας και φουλάρουν για άλλες 3 μεταγραφές οι «πράσινοι»

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο από ΚΤΕΟ
Παναθηναϊκός: Μπούρμπος κι άλλοι τρεις
Δεν μένουν ακόμη πολλά κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ του Παναθηναϊκού της επόμενης σεζόν. Εφόσον παραμείνουν οι δανεικοί Σίλντενφελντ και Αμπέντ, αλλά και αν δεν υπάρξει άλλη αποχώρηση παίκτη, οι «πράσινοι» θα κάνουν τρεις με τέσσερις μεταγραφές εκ των οποίων η μία φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί.

Πρόκειται για τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο (με 90.000 τον πρώτο και 100.000 ευρώ το δεύτερο χρόνο), αλλά απομένει να κερδίσει την ελευθερία του από τον ΟΦΗ για να ανακοινωθεί. Ο 31χρονος άσος, που έχει καταθέσει προσφυγή και αναμένεται να την κερδίσει, θα είναι μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο οι δύο βασικές επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ.

Κλείσιμο
Από εκεί κι έπειτα, ο Νίκος Νταμπίζας που αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, θα επιστρέψει στη… δράση τη Δευτέρα για να προχωρήσει τα υπόλοιπα ζητήματα της ομάδας. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος αναζητούν ακόμη έναν στόπερ (ανεξάρτητα από την υπόθεση Σίλντενφελντ), έναν ακραίο χαφ κι έναν μέσο για τον άξονα. Η τελευταία θέση πιθανώς θα καλυφθεί από τον Γιώργο Καραγκούνη, το θέμα της επιστροφής του οποίου είναι σε πολύ καλό δρόμο, αλλά μέχρι να γίνει το κρίσιμο ραντεβού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα.

Από εκεί κι έπειτα, κινήσεις για άλλους παίκτες θα γίνουν μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική ευκαιρία σε καλή τιμή ή αν υπάρξει πώληση παίκτη. Για παράδειγμα, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει μια ματιά στην αγορά για αριστεροπόδαρο μέσο σε περίπτωση που έρθει πρόταση για τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης 150.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης