«Ατρόμητος», όνομα και... πράγμα

«Ατρόμητος», όνομα και... πράγμα

Νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στο Περιστέρι, χάρη σε τέρμα του... σούπερ Παπαδόπουλου (33’), επέστρεψε και πάλι στα «τρίποντα» και συνεχίζει να ελπίζει για τη 2η θέση

«Ατρόμητος», όνομα και... πράγμα
Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο, που επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου ο εξαιρετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος (33’), που έφτασε τα εννέα τέρματα στο πρωτάθλημα. Παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε η ομάδα των Ιωαννίνων, που είχε στον πάγκο της τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο. 

Κλείσιμο
Eξαιρετικοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, με απολογισμό 13 τελικές, 1 γκολ και 1 δοκάρι, έναντι μόλις τριών σουτ των παικτών του ΠΑΣ. Στις κερκίδες του γηπέδου του Περιστερίου βρέθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας των Ιωαννίνων. 

Τους 40 βαθμούς έφτασε ο Ατρόμητος, που πλησίασε την δεύτερη θέση και τον ΠΑΟΚ (παίζει την Κυριακή με την Βέροια στην Τούμπα) στους 5. «Μπλέκει» στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας ο ΠΑΣ, που έχει κολλήσει στους 23. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης