Την τέταρτη νίκη του σε έξι ματς στο Παγκρήτιο πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη με γκολ του Μπαράλες- «Σεφτέ» στις εκτός έδρας νίκες από την ομάδα του Βεργέτη.
UPD:
Είχε την παράδοση με το μέρος του και την διατήρησε. Ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη, φετινή, εκτός έδρας νίκη του, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.
«Χρυσός» σκόρερ ο Τζερόνιμο Μπαράλες (58’), με το τρίτο φετινό του τέρμα στην Σούπερ Λίγκα. Μέτριο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Κοντοέ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες μετά το γκολ. Τέταρτη νίκη σε έξι παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, για την ομάδα της Αρκαδίας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς