Νέος υφυπουργός Παιδείας ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος

Νέος υφυπουργός Παιδείας ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος

Αύριο Τετάρτη στις 13:00 η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού - Αντικαθιστά τον Κώστα Κουκοδήμο που παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους - Διαβάστε σύντομο βιογραφικό του νέου υφυπουργού Παιδείας

Νέος υφυπουργός Παιδείας ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος
Μετά την παραίτηση του Κώστα Κουκοδήμου, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, νέος υφυπουργός Παιδείας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος.

Ο κ. Στύλιος είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ και καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, με εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και την Τεχνολογία Εξόρυξης Δεδομένων. Ακόμη είναι διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜSc, Master, City University, London με ειδίκευση «Information Systems and Technology».

Βουλευτής από το 2012, ο κ. Στύλιος υπήρξε επίσης επιστημονικός υπεύθυνος σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα του ΤΕΙ. 

Κλείσιμο
Αύριο στις 13:00 η ορκωμοσία του νέου υφυπουργού

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, αύριο Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014  και ώρα 13.00,  θα ορκισθεί  ο κ.  Γεώργιος Στύλιος ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης